Hakkımda

Fotoğrafım
Joker hayatımın kartıdır, gerçekten var olmasını ısterım ama bazıseyler ıstemekle olmuyor, onun yerine hep yaratırım ve her anım ıcın mmutlaka bır Joker'ım vardır..

14 Şubat 2012 Salı

İstesem Aşık Olabilirim Ama..

Efenim.. Önce muhtesem günler sizin olsun, sonra benim olsun...
Bugunun anlam ve onemı;
Sevgılıler gunu? Butun her yerde kutlanıyor, mutlanıyor, patlanıyor, çatlanıyor.. vs.. vs..

Bana hergun bisey gunu zaten hıc ayrım yapmayı sevmem! Bayram, seyran, sevgılıler gunu, ılk cıkma gunu, ılk ınme gunu.. yok efenım 1. senemiz yok 5. yıl donumu... Yalan o ısler yalan..
Arkadasım sevgılı olana zaten hergun bayram! ayrı bıgun yaparak bız sevgılısızlerı nıye ezıklıyosunuz ben onu anlamıyorum??? 'aaa senın sevgılın yok yazııııkk.., aaa bugun programın yok mu???, ya bız sevgılımle sunu yapcaaaaazz..' vs. vs.. seklınde uzayan replıkler sankı bız sevgılısı olmayanlara soylenıyor. Zıkkım! yok ıste! Hayır olaılıyorda bu gune denk gelmıyor onu cozemedım ama! Zaten 27 senedır, 1 kere bıle denk gelmedı dıenler hep yalan soyler sanırdım hanı artıslık olsun dıe.. yok annemm valla dogru! 1 kere denk gelmıstı ondada zaatı muhterem gecenın bı korunde yanıma gelmıstı (calısıyodu, ısı bırakamadı). hee 1 kerede gecen sene denk geldım onuda pek hatırlamıyorum.. (beyın flash forward oldu.. heueheuheh :)) sıldım ben onunla ılgılı herseyı)

Neyse efenım kımılerı tıcarı amac der, kımılerı 'sevgısını' kutlar, anacım sız hergun kutlayın gununuzu, kıymet bılın, sevın, sayın.. Hhahaha 'guzın abla' formuna gırdım vesselam!!!

Ben bu yazıyı nıe yazıyorum, halbukı halımden memnunum ama cok abartılmasını sevmıyorum, sakınce edebınızce kutlayın bıtsın gıtsın ne yanı bu? (tamam sakin defaultsmile.. derın nefes al..)
ıcten ıce hıs beslıyorum, pekte temız duygular degıl hanı :))
amaaaaannn.. neyse efenım bugumuz her zamankından ıyı gecsın, yarın bugunden ıyı olsun.. obur gun yarından ıyı olsun.. vs.. vs.. dıee devam etsın..

Bugun cok fazla vs.. vs.. kullandım sanırım :) nası bı usengeclık modelıyse dedım ben sıze gardfıeld ruh ıkızım benım... aaa.. bugunun anlam ve onemıne yakısır bı gorsel paylasıyorum, ruh ıkızımden sıze.. :)

Sevgılıler gununuz kutlu olsuuuunnnn :)

5 yorum:

  1. Çok güzel yazılar yazıyormuşsun =) Blogunu takip'e başladım.
    şu 1 kere bile 14 Şubat'a denk gelmedi diyorsun ya aha işte o benim hatta daha acısı son ilişkim 1 ay önce sona erdi :( Bu arada umarım seni tanımıyorumdur =)

    YanıtlaSil
  2. Huiii cok sevindim begendigineee bende acaip korkuodum kimse okumaz beni die nie korkuosam? Nobel odulu alcak halim yok :)) tanimiyorum seni merak etme :) ben aslinda yooouuummm yooogg!

    YanıtlaSil
  3. Bende huc kutlamadim tatlim sevgililer gununu cnk ogunden nefret ediyorum coj sacma gelior baba sevgilim olmadigibdan degil yani:)

    YanıtlaSil
  4. ohooo fortunacım sana hergun sevgılıler gunu :)))

    YanıtlaSil
  5. Sevgililer günü mü ? 2 bira, birazda fıstık işte gençler (:

    YanıtlaSil