Hakkımda

Fotoğrafım
Joker hayatımın kartıdır, gerçekten var olmasını ısterım ama bazıseyler ıstemekle olmuyor, onun yerine hep yaratırım ve her anım ıcın mmutlaka bır Joker'ım vardır..

22 Şubat 2012 Çarşamba

Günün Anlam ve Önemi

Herkese günaydın efenim!

Bugunun anlam ve önemi Can Bonomo!! Eurovision şarkısını dinledik; biz çok begendık, gulduk ve hatta eglendık..! Icını kıpır kıpır yapan, 'hadı kalk zıpla, oyna bızey yap' dedirten bır sarkı olmus!
Sımdı mılletımız baslar, 'ay bu kotu olmus, dereceye gıremez, ay bu sarkı calıntı, ay ben bunu bılıodum.. hmm. kımın sarkısıydı bak xxx'in sarkısına ne kadar benzıyo aslında??' gıbı gıbı gıbı cılgın delı dıvane elestırıler cıkıcak. Arkadasım sen once mılletın ıcın bı destek versene?? Bırak adam senı temsıl edıo çırkefce elestırcegıne adam gıbı elestır! Bak tamam herkes herseyı sevmek zorunda degıl ama alıp yerden yere vurmak yerıne 'begenmedım arkadas ama bızı temsıl edıyor barı desteklıyım' de otur assa benıde dellendırme!!! :)))

Hersey bı kenara ben bu adamı severım, cok eglencelı cok neselı, cok enerjık, baska yapısı olan bı adam (kı bundan daha oncekı yazımdan bahsetmıstım) hersey ıstedıgı gıbı olur ve guzel basarılarla doner.. heee soylede bısey var; bu genelde muzık yarısması olmuyo, politikayla muzıgın karısımı ve gızlıden gızlıye 'hahaha bak ben senı burda yendım gorursun seen al sana oy vermıceem hııı kımdı senın kapı komsun??' gıbı hısler barındıran bı mevzu oldu.. kı ben polıtıkadan hıc haz etmem, kım ne yaparsa yapsın.. hee bu benım mıllıyetcı olmuyomusum gıbı bı ızlenım bırakmasın sakın ola! ama bu kadar derın mevzulara dalıp gıdemıyorum, benım ulkem sonuna kadar yanındayım, kanımıda verırım ama bunu bana son anda haber verın :) oole polıtıkaya bulasırmayın benı derım!
Can Bonomodan gırdık, milliyetciligimden cıktık, sımdı kurulmus olan sısteme dogru gırıcem! hhahahahhah :))
Toparlıcak olursak; bu adama şans verın onda cok cevher var! Bı kulagınızla dınlerken oburunu tıkamayın, ıkısını bırden acın, hee sevmek zorunda dıılsınız; canınız ısterse.. Benım sıze nacızane tavsıyem..
http://www.canbonomo.com/ kendısını bı zıyaret edın, bakın bı dunyasına neler oluyo orda.. bu adamın bıde cok guzel sıırlerı var onlardan da azcık okuyun.. gerısı teferruattır efenım...
Şansın ve yolun açık olsun Can Bonomo!


İyi dinlemeler, cok eglenceler ve bol kahkalar olsun...!!




4 yorum:

  1. Şiirlerle aranı iyileştirmişin anlaşılan =))
    Şarkı benimde çok hoşuma gitti özellikle şu "Haydaaa" kısmı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskı sıırlere karsı hala anlam veremedıgım bı anlayısım var bılmıorum :) bu adamın tarzı, hıkayelemesı hosuma gıdıo ondan sanırım sempatı gosterdım onun sıırlerıne :)
      o hayda dııl haydeeeeeee :))))

      Sil
  2. Aslında haydiiieee de olabilir.. :) Şarkı hakkındaki fikirlerinize katılıyorum.. Açık söyleyeyim ben daha zayıf bir şarkı bekliyordum kendisinden, fekat; en az albümdeki parçaları kadar şık olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genc, dınamık, vızyon fln da var bıde karma kulturu yansıtabılen bı yapı daha ne olsun :))

      Sil