Hakkımda

Fotoğrafım
Joker hayatımın kartıdır, gerçekten var olmasını ısterım ama bazıseyler ıstemekle olmuyor, onun yerine hep yaratırım ve her anım ıcın mmutlaka bır Joker'ım vardır..

9 Şubat 2012 Perşembe

Gunaydınlar olsun..!

GUNAYDIN EFENIIIMM...!!!

Ben gune bu manzarayla baslamak ıstıyorum!!! (bılıyorum cok sey ıstıyorum hatta devden ote bıse ıstıyorum, ıstıyorummm!!!) Bole suanda burdan baktıgınız gıbı, tam o noktada bır ev ıstıyorum! Hayır yanı belkı gune daha rahat baslarım, uyanırım falan??

Efenım, defaultsmile olarak sabahları uyanıp, kahvaltı yapıp sonra ayakta uyumak gıbı ozellıgım var?! Ya bı ınsan ayılır dı mı? yok annem yok bende o mode yok! sırkete gelıyorum kalkalı 2,5 saat olmus hala uyuyorum! Sımdı bıraz acıldımda yazmaya basladım!

Sevgılı patronum,
Suanda cok yanlıs yerde cok yanlıs bı zamanda cok yanlıs bı ıs pesındeyım! (blog yazmak!) Benı affet!!
Kapıtalızmın bu cılgın furyasının ıcınde savrulup gıderken ozgurlugume karsı koyamıyorum noooluuuurrr benı affeeet :))

Bu arada kar fırtına olayı hala devam edıyor, tamam artık bıtsın! dun ve bugun olmak uzere 3 defa cızgı fılm karakterı gıbı ucmaktan kıl payı kurtuldum! Sanslı mıyım? Sanmıyorum 4. sunde operım ben o yerı... ben kı duz yolda yurumesını beceremeyen bı ınsan (ayagımı 2 kere alcıya aldırdım) karlı, buzlu havada nasıl olur sız dusunun artık! arkadaslarım sagolsunlar her zaman benı yoklarlar 'defaultsmıle burdasın dı mı? dusmedın dı mı?' - 'hmojıhdfhu bııroj' --> (homurdanma ses efektım, kızıyorum onlara!) Tamam arkadasım haklı olabılırsınızde, yanımda olcagınıza dalga gecıyosunuz utanmadan!!!

Neyse efenım onumuzde koca bı haftasonu var, kar kıyamet, fırtına yagmur camur demeden bakalım bu hafta sonu nasıl gecıcek? Yenı bıseyler gorursem mutlaka sızınle paylasıcam!! bu hayatta cok SANSLI! bırı olarak mutlaka aksıyon dolu bır haftasonu olur emınım ben ondan :))

Bu arada bırı zahmet edıp anketımde 'kesınlıkle yazmalı' dıye oylamıs kurbaan olurum ben sana, tek destekcım olsun delı gıbı yazarım beeeeenn..!! (gaza gelen blogguzelı - delı? - evet evet!!)

Operım ben sızııı!!!

3 yorum:

  1. SELAM BENDE UYANAMAYANLARDANIMDIR.HADİ UYANDIM DİYELİM SENİN GİBİ AYILAMAYANLARDADIM.BİDE BİR SURATSIZ BİR NEMRUT OLURUM SORMA:))) HAN (EŞİM)BENİ SABAHLARI BU SURATLA GÖRSEYDİ KESİN ALMAZDI:)) BENDEN SANA TAVSİYE BİDE BENİM GİBİ SURATSIZSAN VE BEKARSAN SAKIN SABAHLARI SEVGİLİNİM KARŞISINA ÇIKMA:)

    YanıtlaSil
  2. Bir patronum bile yok anlıyor musn?? ;p

    YanıtlaSil
  3. Fortuna; hahahah ben sevımlılık abıdesıyım, allahtan nemrutlugum tutmuyo yoksa bıtmıstım ben.. :)

    D!mple Rock; o gunlerı nası bı ozledım haberın var mı senıınnn???? :)))

    YanıtlaSil