Hakkımda

Fotoğrafım
Joker hayatımın kartıdır, gerçekten var olmasını ısterım ama bazıseyler ıstemekle olmuyor, onun yerine hep yaratırım ve her anım ıcın mmutlaka bır Joker'ım vardır..

12 Haziran 2012 Salı

Yaz.. Sıcak.. TATİL!!!

Allah'ım beni bir sahile at.. Mümkünse Hawaii de Kuiala sahiline atsın.. o ne öle yahu?!?! dehşet verici bir güzelliği yok mu sizce de?? Çok sıcak anam babam.. Ben bu yaz nasıl yaşarım bilemem.. Bu yaz için çok planlarım var aslında; konserler, haftasonu kaçamakları.. Bol bol deniz, kum ve güneş, bol bol müzikle beslenicem..


Tabi bu beslenme Hawaii sahillerinde olmasa da bulurum elbet yurdumun dört bir köşesinde bir sahil :))
Konserler içinde öncelikli olarak Tarkan ve Ajda Pekkan'ı listeme almış bulunmakla beraber bilet alışlarım devam etmekte.. çok zevkli değil mi sizce de?

Bu aralar ruh sağlığımla ilgili endişeler seziyorum kendimde.. Bir ağlamaklı hava var üstümde ama kendisini bu tarz aktivitelerimle arındırmak isteyip, mutluluğu ve neşeyi barındırmayı planlıyorum. İşlerin yoğunluğu ve stresi tam gaz devam etmekte olup, beni benden alması ise bir efsane.. hangimizi almıyor ki acaba??
keşke 3 ay tatilim olsa!! okul yıllarımı özledim.. mis gibi yatardım ohhh.. gerçi ben ondanda sıkılıyorum ama olsun tarifi, tadı, hayali bile bir başka benim gözümde...

Gerçekten kafamı alıp gidesim var, gerçi kendimin bir kısmını yeniledim, geriye sadece bir diğer kısmı kaldı.. eğer onuda halledebilirsem herşey çok güzel olacak.. :) Bu arada bütün arkadaşlarımın ard arda düğün yapıyor olması da ayrı bir konudur bence! Yahu bu kadar düğün arka arkaya olur mu? Her hafta biri evleniyor.. Bunun için 1) benim kesem yetmez 2)ruh sağlığımı derinden etkiler!! Şöyle bir hava oluşuyor; bak biz evleniyoruz sen hala otur!! tamam gözümüz yok allah mutlu bahtiyar eylesin ancak her şeyinde bir sınırı var 1,5 ayın her pazarında düğün mü olurmuş canım?? Bak çok sinirlendim yine!!

Derin nefes al ve ver... Münasip bir koca bulup evlenicem tamam!! (nasılda yalanım :) ) Benim evlenmem için sanırım çoook büyük bir tesadüf falan olması gerek, hayır beceremiyorum çünkü.. İlişki kurmaktan yana bir sıkıntım yok ama devamını getirip masaya oturtamıyorum adamı.. bunun için daha çok çalışmam lazım dicem ama yaşım aldı başını gidiyor.. gerçi henüz 30'u görmedim ama 3 sene kaldı :/ 3 sene dediğin nedir ki paldır küldür kesinlikle geçer ve hoooop 30 olurum! Bu konu beni darladı...

Şuanda geçicek başka bir konuda bulamam cabası sanırım... O zaman öperim hepinizi...